Rüyada bir insanın yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada bir insanın yüksekten düştüğünü görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalet eder.

Rüyada bir insanın yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Size, başarıp başaramayacağınıza bağlı olmaksızın yardım etmek isteyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir insanın yüksekten düştüğünü görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten düşen insanlar görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşeceğini görmek paslı bir çiviye basabileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada annemin yüksekten düştüğünü görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, dertleri biteceğine işarettir.

Rüyada birinin yüksekten düşmesini görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak yeni kısmetlere nail olacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten düşerken görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments