Rüyada annemin yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada annemin yüksekten düştüğünü görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına işarettir.

Rüyada annemin yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada annenin yüksekten düştüğünü görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada annemin yüksekten düştüğünü görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet eder.

Rüyada bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, başka kimselere de yardım edeceğine işarettir.

Rüyada yüksekten düşüp öldüğünü görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya delalettir.

Rüyada başkasının yüksekten düştüğünü görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalettir.

Rüyada birinin yüksekten düştüğünü görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşüp yaralanmak hasret ve özlem gidereceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşeni görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments