Rüyada bir erkeğin elinden tutmak

Rüyada bir erkeğin elinden tutmak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Tartışmalara neden olabilecek laflar etmeden önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada erkek elinden tutmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun elinden tutmak zarar göreceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin elinden tutmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin elinden tutmak rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin elinden tutmak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronun elinden tutmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızın elinden tutmak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, kazancının artacağına, işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin elinden tutmak memur ise terfi edeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments