Rüyada erkek çocuğun elinden tutmak

Rüyada erkek çocuğun elinden tutmak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, çok daha iyi günler göreceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun elinden tutmak gördüyseniz:

  • Aşk, iş, para, aileyle ilgili olumlu gelişmeler v.b herhangi bir konuda işler oldukça şanslı şekilde ilerleyebilir.

Rüyada erkek çocuğun elinden tutmak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, arzularına kavuşacağına yorulur.

Rüyada çocuğun elinden tutmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun elinden tutmak evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin elinden tutmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin elinden tutmak ün yapmayı başaracağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada erkek elinden tutmak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, şansının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu tutmak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, geleceğe dair planlar yapacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğun elini tutmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments