Rüyada eski sevgilinin elinden tutmak

Rüyada eski sevgilinin elinden tutmak sürpriz olayların meydana geleceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Bazı iş, ilişki, düzenleme veya anlaşmalarda sabrınız zorlanıyor olabilir.

Rüyada eski sevgilinin elinden tutmak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yaşama sevincine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin elinden tutmak zor zamanlar yaşayacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinden tuttuğunu görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek manevi olarak ferahlayacağınıza, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kazancının tükenmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili elini tutmak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments