Rüyada patronun elinden tutmak

Rüyada patronun elinden tutmak çaresiz durumlara düşeceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işarettir.

Rüyada patronun elinden tutmak gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken ani bir iş rahatınızı bozabilir.

Rüyada patronun elinden tutmak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine yorulur.

Rüyada ünlü birinin elinden tutmak sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinden tutmak hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine inanılır.

Rüyada bir erkeğin elinden tutmak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşenin elinden tutmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine işaret eder.

Rüyada kadının elinden tutmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanın elinden tutmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada birini elinden tutmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments