Rüyada bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek kazancının azalmayacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmalısınız.

Rüyada beyaz erkek gömleği giymek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına inanılır.

Rüyada başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalettir.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek dertlerin ortadan kalkacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İrem

Rüyamda eşimle tartışıyorduk 3. Ya da 4. Kat daydık aşağıda karşıda girişte bir kahve gibi bir şey var Bir binanın girişinde Benim amca oğlum ve başka yabancı biri siyah gözlük takıp beyaz gömlek siyah pantolon üzerlerinde var oturmuş biz izliyorlardı