Rüyada beyaz doktor gömleği giymek

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek mutluluktan bolca nasipleneceğine, ömrünün uzun olacağına alamet eder.

Rüyada doktor gömleği giymek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz doktor önlüğü giymek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz doktor önlük giymek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dar gömlek giymek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz erkek gömleği giymek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments