Rüyada bir damla adet kanı görmek

Rüyada bir damla adet kanı görmek maddi konuda zayıflayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, borçlanacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir damla adet kanı gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı kırmadan önce iyi düşünün.

Rüyada bir damla adet kanı görmek gülen yüzünün solacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur damlası görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, varolan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada su damlatmak büyük başarılara imza atılacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damlayan tavan görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına inanılır.

Rüyada tavandan damlayan su görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada damla çikolata görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada su damlaması görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, rütbenin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kan damlaması görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, nahoş sözler işiteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments