Rüyada su damlaması görmek

Rüyada su damlaması görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, güvensizlik duymaya, huzurlu, mutlu olacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalettir.

Rüyada su damlaması gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalarınızın, hesap özetlerinizin veya ödemelerinizin üzerinden geçebilir.

Rüyada tavandan su damlamasını görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, evlatların hayırsız çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada su damlası görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada damlayan su görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına işaret etmektedir.

Rüyada su damlaması görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret eder.

Rüyada bir damla su görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada su damlatmak yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, amaçlardan sapmaya yorulmaktadır.

Rüyada su damlaları görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına delalet eder.

Rüyada tavandan damlayan su görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, maddi gücünün artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments