Rüyada bir çocuğu kesmek

Rüyada bir çocuğu kesmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, keyfinin olmayacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine işarettir.

Rüyada bir çocuğu kesmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin inatları bir keçiyle diyalog kurmayı tercih etmenize neden olabilir.

Rüyada çocuğun parmağını kesmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun kafasını kesmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, yeni mekânlara gireceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun saçını kesmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, maddi anlamda rahatlamaya yorulur.

Rüyada kendi çocuğunun saçını kesmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun ayağını kesmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada bir çocuğun tırnağını kesmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments