Rüyada yüksekten düşmemek

Rüyada yüksekten düşmemek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, geri plana düşeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşmemek gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere önem vermek gerekiyor.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin yüksekten düştüğünü görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine delalettir.

Rüyada yüksekten düşmeyi görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, iş kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten düşen birini kurtarmak hayatın rüya sahibine güleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşüp ölmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkalarının yüksekten düştüğünü görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments