Rüyada bir bebeği öldürdüğünü görmek

Rüyada bir bebeği öldürdüğünü görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada bir bebeği öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye veya yönlendirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bebeği öldürmeye çalışmak dertleşerek moral bulacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamileyken bebeğin öldüğünü görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına yorulur.

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, rahatının ve gelirinin artacağına işarettir.

Rüyada bebeğin öldüğünü duymak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek öldüğünü duymak allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi bebeğini öldürmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments