Rüyada hamileyken bebeğin öldüğünü görmek

Rüyada hamileyken bebeğin öldüğünü görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, işte de mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken bebeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız, maddi düzenlemeler veya iş birlikleriniz ani aksaklıklarla karşılaşırsa, biraz beklemenizde fayda var.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyken bebeğin öldüğünü görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına rivayet eder.

Rüyada hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada hamile yılan öldürmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine yorulur.

Rüyada hamile kadını öldürmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının öldüğünü görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada hamile birini öldürmek böylece aynı hataları yapmayacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işarettir.

Rüyada hamile kadın öldürmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kötü gününden de geri duracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments