Rüyada üst yönetici görmek

Rüyada üst yönetici görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, dolayısıyla geleceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üst yönetici gördüyseniz:

  • Belli bir olayın ya da durumun bir şekilde gözden düşeceğini veya inadın kırılacağını ya da bunun gibi şeyler olabileceğini düşünüyorsanız yanılabilirsiniz.

Rüyada üst yönetici görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada üst düzey yönetici görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada ters yönde yürümek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada doğu yönüne gitmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini yönetici olarak görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına yorulur.

Rüyada arabayla ters yöne gitmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına yorulur.

Rüyada zalim yönetici görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine alamet eder.

Rüyada yanlis yöne namaz kilmak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, istediklerini elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments