Rüyada suya yön vermek

Rüyada suya yön vermek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, geçim derdinin olmayacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada suya yön vermek gördüyseniz:

  • Normalde şikayet ettiğiniz düzenlemelere tutunmanız, çözümden çok sorun yaratabilir.

Rüyada akan suyun yönünü değiştirmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada suya yön vermek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters yönde araba sürmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şirket yöneticisi görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada zalim yönetici görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada yön tabelası görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada ters yönde araç kullanmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada yanlış yöne doğru namaz kılmak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments