Rüyada yön değiştirmek

Rüyada yön değiştirmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, hayatın kolaylaşacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yön değiştirmek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla duygusal polemiklere girmemenizde fayda var.

Rüyada akan suyun yönünü değiştirmek herkesin yardımına koşacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada yön değiştirmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada doğu yönünü görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kolay yollardan kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanlış yönde namaz kılmak zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, kişinin sıkıntıların artacağına işarettir.

Rüyada arabayla ters yöne girmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, geride bırakacağına inanılır.

Rüyada arabayla ters yönde gitmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye alamet eder.

Rüyada arabayla ters yöne gitmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ters yöne yürümek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ahmet

arabamda asfalt varken yokuşlu bir yolda geri gitmek istedim, gidemeyince ara sokağa girip arabanın yönünü değiştirmek istedim, o sıradada arabadaki arkaşım bize karpuz aldı. karpuzu almayı ben teklif ettim