Rüyada kapanıp tekrar açılmak

Rüyada kapanıp tekrar açılmak yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapanıp tekrar açılmak gördüyseniz:

  • Olayların korkunç hal almaması için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Rüyada kapanıp tekrar açılmak fırsatların elden kaçacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada açılıp kapanmak huzurlu günlerin geleceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işarettir.

Rüyada kapanmak ve açılmak muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kapanıp açılmak allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine tabir olunur.

Rüyada kapanıp açıldığını görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, en pahalı evlerde oturacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarına kapanmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek başkalarının malına göz dikeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin kapandığını görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments