Rüyada kefende insan görmek

Rüyada kefende insan görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kefende insan gördüyseniz:

  • Bazı konular içinden çıkılmaz hal almadan önce sorunları arkadaş, akraba veya meslektaşlarınızla tartışmalısınız.

Rüyada kefenlenmiş insan görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada kefene sarılmış insan görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş insanı kefenli görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sevdiği insanların olacağına rivayet eder.

Rüyada kefene sarılı insan görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kefende insan görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kefen biçmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefene görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok doğru bir yol tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefenlendiğini görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments