Rüyada bir avuç pirinç görmek

Rüyada bir avuç pirinç görmek kötü durumlara düşürüleceğine, alim ve bilge insan olacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, işlerinin artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, işlerinin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada bir avuç pirinç gördüyseniz:

  • Daha fazlasına ihtiyaçları var.

Rüyada bir avuç pirinç görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hayırlı bir yola girileceğine delalet eder.

Rüyada avuç içinde göz görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu iğne görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada avucuna kına yakmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuçla su içmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına yorulur.

Rüyada avucunda kan görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç avuç saç görmek bereketli ve hayırlı olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine delalet eder.

Rüyada avucuna sıçmak ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments