Rüyada bir arkadaşla karşılaşmak

Rüyada bir arkadaşla karşılaşmak hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, hayatından razı geleceğine, zahmete ve derde düşeceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Eski bir dostunuz ya da eski bir aşkınızla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada bir arkadaşla karşılaşmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak büyük fırsatlarla karşılaşacağına, birçok dertle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla karşılaşmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşla karşılaşmak çok hayırlı işlere imza atacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada eski arkadaşla karşılaşmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hırsızla karşılaşmak toplum içindeki saygınlığının artacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplanla karşılaşmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada köpekle karşılaşmak rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments