Rüyada arkadaşla karşılaşmak

Rüyada arkadaşla karşılaşmak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam ediyor.

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşla karşılaşmak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına alamet eder.

Rüyada arkadaşla karşılaşmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla karşılaşmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşlarla karşılaşmak aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yolda karşılaşmak hayatın temposunun yükseleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin insanla karşılaşmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kaplanla karşılaşmak kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments