Rüyada kaplanla karşılaşmak

Rüyada kaplanla karşılaşmak yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, iyi halinin kalmayacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, feraha ereceğine yorulur.

Rüyada kaplanla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Bazı konular göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada kaplanla karşılaşmak bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zorluklarla karşılaşmak onları kendi gözünden bile sakınacağına, ağız tadının bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada domuzla karşılaşmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada tanıdık biriyle karşılaşmak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, muradın yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdıkla karşılaşmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaşmak kişinin fakirleşeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle sürekli karşılaşmak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada düşmanla karşılaşmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments