Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler artıyor.

Rüyada eski arkadaşla karşılaşmak çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaşmak iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yolda karşılaşmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşla karşılaşmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşla karşılaşmak müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla karşılaşmak geleceğine bakacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada merdivende karşılaşmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments