Rüyada bir arkadaşınla konuştuğunu görmek

Rüyada bir arkadaşınla konuştuğunu görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşınla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, düzenlemelerin veya planların üzerinden geçilmesi gerekiyorsa, başka birisinin harekete geçmesini beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada arkadaşının konuşmadığını görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşla konuşmamak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşla konusmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşıyla konuştuğunu görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşınla konuştuğunu görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, hayallerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının konuşmasını görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments