Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru şekilde kullandığınız, doğru tavırlar sergilediğinizi veya karlı işler yaptığınızı düşünüyor, emin olamıyor olabilirsiniz.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada konuşmadığın birisiyle konuşmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, kudreti ve cesareti bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada konuşmak isteyipte konuşamamak eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada konuşmadığı biriyle konuşmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada konuşmak isteyip konuşamamak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada hiç konuşmadığın biriyle konuşmak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, yenileceğine yorulur.

Rüyada erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, yaşanan yokluğun biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments