Rüyada arkadaşının konuşmadığını görmek

Rüyada arkadaşının konuşmadığını görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının konuşmadığını gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin tutulmaması duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada arkadaşının konuşmasını görmek maddi durumun düzeleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşla konusmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşınla konuştuğunu görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına tabir olunur.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşla konuşmamak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada konuşmayan arkadaş görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşıyla konuştuğunu görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments