Rüyada erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek

Rüyada erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşıyla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Çalışmadan rahat yaşama istekleri duymanız olasıdır.

Rüyada erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, her zaman haklının yanında olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşla konusmak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine işarettir.

Rüyada konuşmayan arkadaş görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınla konuştuğunu görmek işindeki verimliliğinin artacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının konuşmasını görmek şansın ve bahtının da açılacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada konuşmadığım arkadaşımı görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşıyla konuştuğunu görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments