Rüyada bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, keyfin bozulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret eder.

Rüyada elini tuttuğunu görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına tabir olunur.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments