Rüyada arkadaşının elini tutmak

Rüyada arkadaşının elini tutmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, çok üst mevkilere geleceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının elini tutmak gördüyseniz:

  • Parasal ödülü olan bir başarı kazanabilir ya da herhangi bir yerden ummadığınız bir para alabilirsiniz.

Rüyada iş arkadaşının elini tutmak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak yüzüne kan geleceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşın elini tutmak borçlarından kurtulacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elini tutmak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşın elini tutmak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının elini tutmak başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments