Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak anne baba duasının alınacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Herkes dürüst olmayabilir.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin elini tutmak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini elini tutmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin elini tutmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilin elini tutmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments