Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, iyi halin geleceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz kanalıyla cazip bir teklif alabilirsiniz ya da bir teklif cazip bir ilişki kurulmasını sağlayabilir.

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının elini tutmak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşın elini tutmak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının elini tutmak çok zor dönemlerden geçeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iş arkadaşının elini tutmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın elini tutmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments