Rüyada ölü birini sarhoş görmek

Rüyada ölü birini sarhoş görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada ölü birini sarhoş gördüyseniz:

  • Saygınlık göreceksiniz.

Rüyada ölüyü sarhoş görmek çalıştığı yerde amir olacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada ölünün sarhoş olduğunu görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini sarhoş görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun sarhoş olduğunu görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarhoş görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş bir adam görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada sarhoş bi adam görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sarhoşla evlenmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Vesile

Rüyada ölmüş baba mı sarhoş gördüm ve ağlıyordu ve sarıldım

Nursel

Olmus birini ruyada sarhos gormek ve konusmak