Rüyada berrak şelale görmek

Rüyada berrak şelale görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada berrak şelale gördüyseniz:

  • İşe biraz ara vermeniz, size ne yaptığınız, ne yapmak istediğiniz veya nasıl ilerleyeceğinizi anlamanız için zaman kazandırabilir.

Rüyada berrak şelale görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, kazanç kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada şelaleye bakmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine inanılır.

Rüyada donmuş şelale görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada şelaleden düştüğünü görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelaleden akan su görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şelaleye düşmek huzuru yakalayacağına, yeni şeyler keşfedeceğine rivayet eder.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine delalet eder.

Rüyada nehir ve şelale görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments