Rüyada akan nehir görmek

Rüyada akan nehir görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine inanılır.

Rüyada akan nehir gördüyseniz:

  • Belli konular sizin müdahaleniz olmadan kendi kendine düzelebilir.

Rüyada ters akan nehir görmek allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına tabir olunur.

Rüyada akan nehirde yüzmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan bir nehir görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına işarettir.

Rüyada şiddetli akan nehir görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına tabir olunur.

Rüyada akan nehir görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada akan nehirden geçmek aralarında bir konuşma geçeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tersine akan nehir görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık akan nehir görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments