Rüyada akan kirli su görmek

Rüyada akan kirli su görmek esenliği bulacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, bir anda yükseleceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada akan kirli su gördüyseniz:

  • Yaratıcı önerileriniz ilerlemenizi sağlayacak.

Rüyada kirli akan su görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, allah katında yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan kirli su görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, zararın gittikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret eder.

Rüyada şelaleden akan su görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada evin içinde akan su görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan sular görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine yorulur.

Rüyada akan çamurlu su görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına yorulur.

Rüyada borudan akan su görmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments