Rüyada akan dereler görmek

Rüyada akan dereler görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine tabir olunur.

Rüyada akan dereler gördüyseniz:

  • Yakında pek çok alanda aradığınız destek veya yardımı alabilirsiniz.

Rüyada akan dereler görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada akan derede balık görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dereden akan su görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan dereden su içmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan dereden geçmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulur.

Rüyada mavi akan dere görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına işaret eder.

Rüyada akan bir dere görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok su akan dere görmek artık kötü günler yaşamayacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments