Rüyada mavi akan dere görmek

Rüyada mavi akan dere görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada mavi akan dere gördüyseniz:

  • Sinirlenerek zaman kaybetmeyin.

Rüyada mavi akan dere görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işarettir.

Rüyada temiz akan dere görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan derede yüzmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada hızlı akan dere görmek zenginliğe kavuşulacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada akan derede yürümek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada akan derede balık görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan bir dere görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına işarettir.

Rüyada akan su dere görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments