Rüyada binadan aşağı atlamak

Rüyada binadan aşağı atlamak kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına alamet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Çok fazla mantıklı olmamasına rağmen, hiç farkında olmadan, eviniz, aileniz ya da gayrimenkulle ilgili konularda fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada binadan aşağı atlamak üzgün ve karamsar olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı düşmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına tabir olunur.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, çözüm yolları bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı bakmak hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada binadan aşağıya düşmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, kafa dinleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, canını sıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments