Rüyada bileklik ve yüzük görmek

Rüyada bileklik ve yüzük görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, büyük zararlar getireceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bileklik ve yüzük gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren durumlarla başa çıkabilmek için ek bilgiye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada altın yüzük ve bileklik görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, sorunlarının yakın bir zamanda allah’ın izni ile son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın yüzük bileklik görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada bileklik ve yüzük görmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik almak yapılmak istenen projeye hız verileceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına delalettir.

Rüyada bileklik satın almak rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada inci bileklik takmak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada pırlanta bileklik görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, sıkıntılarına ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi bileklik takmak fesada ve haksızlığa karışacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments