Rüyada bileklik hediye edildiğini görmek

Rüyada bileklik hediye edildiğini görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, fakirlikten kurtulmaya, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bileklik hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamakta zorlanabilir veya yavaş idrak eden kişilere karşı sabır göstermeniz gerekebilir.

Rüyada bileklik hediye edildiğini görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bileklik hediye etmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına işarettir.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bileklik hediye etmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet eder.

Rüyada birinden bileklik hediye almak malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, etrafına güzel insanların dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada hediye bileklik almak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına tabir olunur.

Rüyada boncuk bileklik görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments