Rüyada bileklik düşürmek

Rüyada bileklik düşürmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine işarettir.

Rüyada bileklik düşürmek gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırmalısınız.

Rüyada bileklik düşürmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bileklik bulmak hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada pırlanta bileklik görmek yoksul için zenginliğe, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş bileklik çalmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine delalet eder.

Rüyada altın bileklik satın almak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşlı bileklik takmak rekabet edebilme gücünün artacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada boncuklu bileklik takmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bileklik taktığını görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments