Rüyada bıldırcın yumurtası içmek

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, işlerin bozulacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, alım gücünün artmasına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine yorulur.

Rüyada bıldırcın yumurtası toplamak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işaret eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak işten yana kısmetinin kapanacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıldırcın yumurtası yemek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, saygınlık göreceğine delalet eder.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada bıldırcın görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş bıldırcın görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments