Rüyada bıldırcın yumurtası görmek

Rüyada bıldırcın yumurtası görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kazancını iki kat arttıracağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıldırcın yumurtası gördüyseniz:

  • Mutlaka harekete geçme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulur.

Rüyada bıldırcın yumurtası görmek ancak allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işaret eder.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına inanılır.

Rüyada bıldırcın yumurtası yemek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası toplamak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, rahat nefes alınacağına inanılır.

Rüyada bıldırcın yavrusu görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments