Rüyada bıçakla tırnak kesmek

Rüyada bıçakla tırnak kesmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, büyük düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız bir değişiklik kendinize güveninizi arttırabilir.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına işaret eder.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine işarettir.

Rüyada derinden tırnak kesmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına işarettir.

Rüyada bebeğin tırnaklarını kesmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin tırnağını kesmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına delalettir.

Rüyada bir başkasının tırnağını kesmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin tırnaklarını kesmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments