Rüyada beyaz yumurtalar görmek

Rüyada beyaz yumurtalar görmek rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, onları rahat ettireceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yumurtalar gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların işinizle ilgili başlıklarda sorun teşkil etmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada yumurta beyazı yemek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sepette beyaz yumurta görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çok yumurta görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz yumurta toplamak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine işaret eder.

Rüyada yumurta beyazını yemek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet eder.

Rüyada çok beyaz yumurta görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada yumurta beyazını görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Rüyada yumurtanın beyazını görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments