Rüyada yumurta beyazını görmek

Rüyada yumurta beyazını görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta beyazını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin problemlerinden kendiniz için yararlı dersler çıkartabileceğiniz bir aydasınız.

Rüyada çok beyaz yumurta görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kabuklu yumurta görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalettir.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek gelirin tükeneceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine işarettir.

Rüyada yumurta beyazı görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada beyaz yumurta kabuğu görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, elinin darlaşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz büyük yumurta görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, daha isabetli kararlar alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments