Rüyada yumurta beyazı yemek

Rüyada yumurta beyazı yemek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, elindekini de bitireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına delalet eder.

Rüyada yumurta beyazı yemek gördüyseniz:

  • En azından birşeyler öğrenmeye çalışın.

Rüyada yumurtanın beyazını yemek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, aile içinde husumet gelişeceğine yorulur.

Rüyada yumurta beyazını yemek maddi zarara gireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta beyazı yemek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına rivayet eder.

Rüyada yumurta beyazı görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, onların bir adım önüne geçeceğine tabir olunur.

Rüyada çok beyaz yumurta görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sepette beyaz yumurta görmek hayır duaları alınacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet eder.

Rüyada iri beyaz yumurta görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü beyaz yumurta görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments