Rüyada beyaz ve yeşil perde görmek

Rüyada beyaz ve yeşil perde görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ve yeşil perde gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınıza gelince; duygularınızdaki kırgınlık süregitmekle birlikte karşı cinsten başka bir kişi yardımınıza yetişecek.

Rüyada beyaz ve yeşil perde görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil perde görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil perde takmak parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına delalettir.

Rüyada yeşil tül perde görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada beyaz tül perde almak işlerinde verimsiz hale geleceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz perde asmak helal rızıklara kavuşulacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yıkanmış beyaz perde görmek ekmeksiz kalacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz perde kesmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments