Rüyada yıkanmış beyaz perde görmek

Rüyada yıkanmış beyaz perde görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yıkanmış beyaz perde gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Rüyada tül beyaz perde görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, rızkın ve kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tül perde almak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına yorulur.

Rüyada beyaz perde taktığını görmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına inanılır.

Rüyada beyaz dantel perde görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz beyaz perde görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz perde kesmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına işarettir.

Rüyada beyaz perde yıkamak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada beyaz tül perde görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments